create your own banner at mybannermaker.com!

♥ DO CLICK ON 'OLDER POSTS' FOR MORE READY STOCK ITEMS! HAPPY SHOPPING! ♥


Koleksi Kornia Online

~~BORANG TEMPAHAN~~

Nama :
Emel :
Telefon/hp:
Alamat:
Belian Secara: Borong Runcit
Senarai Produk yang hendak dibeli: (Sila isikan Nama Produk dan kod, Warna, Saiz, Kuantiti)
This contact form was created by Freedback.
Setelah anda mengisi butiran pada borang tempahan di atas, anda akan menerima email beserta no. akaun Maybank kami untuk pembayaran. Untuk keterangan lanjut, sila klik di segmen PEMBAYARAN.

TERMA DAN SYARAT

Terma & Syarat urusniaga ini adalah penting bagi membolehkan urusniaga berjalan dengan lebih lancar :)

 1. Adalah sangat dialu-alukan kedatangan pelanggan yang serius dengan pembelian.


 2. Produk jualan yang dijual adalah baru dan dalam keadaan yang sangat baik, melainkan jika dinyatakan sebaliknya. 


 3. Adalah muktamad bagi setiap harga yang tertera melainkan jika dinyatakan sebaliknya. 


 4. Polisi 'first come first served' digunakan oleh pihak Koleksi Kornia bagi mengelakkan sebarang kesulitan sepanjang masa berurusniaga. 


 5. Pihak Koleksi Kornia akan mengesahkan dahulu jika produk yang ingin ditempah ada atau tiada di dalam stok sebelum proses urusniaga lanjut dibuat. 


 6. Tempahan hanya akan disimpan khas untuk pembeli dalam tempoh masa maksimum sebanyak 3 hari bekerja sahaja. Jika tiada pembayaran penuh dibuat dalam tempoh tersebut, tempahan tersebut akan dibatalkan secara automatik dan produk jualan tadi akan dibuka kepada pembeli lain. 


 7. Jika pembeli sudah membuat tempahan tetapi masih belum membuat sebarang pembayaran dan ingin membatalkan tempahan tersebut, pembeli bolehlah berbuat demikian dengan menghubungi kami melalui telefon, sms atau emel. 


 8. Setiap urusniaga adalah dalam Ringgit Malaysia dan bayaran boleh dibuat menggunakan mesin deposit wang, pindahan ATM, Secara Online ke akaun Maybank.  


 9. Nombor akaun akan diberi melalui emel selepas segala butiran tempahan dibuat. 


 10. Setelah pembayaran dibuat, sila smskan/emelkan butiran pembayaran (No Order, Jumlah Bayaran, Masa Bayaran, Bank yang digunakan) ke no telefon +6013-3037237 atau emel    


 11. Setiap urusniaga adalah muktamad, dan semua produk yang telah dijual tidak boleh dipulangkan dan ditukar samada dengan produk lain atau dengan wang ringgit melainkan atas sebab-sebab tertentu yang akan dipertimbangkan oleh pihak Koleksi Kornia.  


 12. Semua harga yang tertera pada setiap produk adalah TIDAK termasuk kos penghantaran. Sila rujuk segmen "Kos Penghantaran" untuk mengetahui lebih lanjut. 


 13. Para pembeli bolehlah memantau sendiri status penghantaran parcel/bungkusan mereka dengan menggunakan kemudahan "Jejak & Kesan" yang disediakan mengikut jenis perkhidmatan penghantaran yang kami gunakan.Pihak Koleksi Kornia akan memberi nombor siri setiap parcel yang dihantar sebagai rujukan pihak pembeli untuk digunakan semasa proses pemantauan status penghantaran. 


 14. Warna produk yang tertera di dalam gambar berkemungkinan ada yang kelihatan berbeza sedikit dengan warna produk asal disebabkan pencahayaan kamera dan tertakluk kepada 'setting' skrin monitor yang berbeza. 


 15. Sebarang notis akan diberi kepada para pengunjung laman blog ini terlebih dahulu sebelum membuat apa-apa perubahan kepada Terma & Syarat urusniaga kami. 


 16. Ejen/pengedar amatlah dialu-alukan. Untuk keterangan lanjut atau jika ada sebarang pertanyaan, silalah diemelkan kepada koleksikornia@gmail.com atau sms/hubungi Admin di talian +6013-3037237InsyaAllah, anda pasti berpuas hati dengan produk-produk kami...
Terima Kasih dan Selamat membeli-belah di 
Koleksi Kornia!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go Gadget