create your own banner at mybannermaker.com!

♥ DO CLICK ON 'OLDER POSTS' FOR MORE READY STOCK ITEMS! HAPPY SHOPPING! ♥


Koleksi Kornia Online

~~BORANG TEMPAHAN~~

Nama :
Emel :
Telefon/hp:
Alamat:
Belian Secara: Borong Runcit
Senarai Produk yang hendak dibeli: (Sila isikan Nama Produk dan kod, Warna, Saiz, Kuantiti)
This contact form was created by Freedback.
Setelah anda mengisi butiran pada borang tempahan di atas, anda akan menerima email beserta no. akaun Maybank kami untuk pembayaran. Untuk keterangan lanjut, sila klik di segmen PEMBAYARAN.

Monday, November 8, 2010

Blouse Trendy Cantik dan Selesa Dipakai...


Dapatkan Blouse Trendy
(visual mungkin berbeza sedikit dengan warna asal akibat set pencahayaan)

 

PEMBELIAN SECARA 1 SET SAHAJA...
Blouse Trendy BTB01
Warna Hitam
Kain jenis tshirt lembut
Kain memeri (stretchable)
Free Size
RM50 sahaja (free postage semenanjung sahaja)

PEMBELIAN SECARA 1 SET SAHAJA....
Blouse Trendy BTR02
Warna Merah
Kain jenis tshirt lembut
Kain memeri (stretchable)
Free Size
RM50 sahaja (free postage semenanjung sahaja)

PEMBELIAN SECARA 1 SET SAHAJA.....
Blouse Trendy BTP03
Warna Purple
Kain jenis tshirt lembut
Kain memeri (stretchable)
Free Size
RM50 sahaja (free postage semenanjung sahaja)

4 comments:

  1. Kepada sesiapa yang berminat...boleh taipkan pertanyaan di sini...boleh dibeli secara retail dan borong....

    ReplyDelete
  2. interested black color...tapi sehelai je la.cemana nk bayar ea??agak2 bila boleh dapat?

    ReplyDelete
  3. yang ni semua color dah out of stock lah Liel, sorry ya...cubalah tengok2 baju lain 2011 yang still available....kot2 ada yg berkenan

    ReplyDelete
  4. Still Available.....siapa-siapa yang nak beli boleh order sekarang....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Go Gadget